voor elke toepassing de juiste presentatie

heeft u in de basiscollectie niet aangetroffen wat u zoekt? Neemt u dan met ons contact op. Wij kunnen standaard displays net even naar wens aanpassen als dat voldoende is. Heeft u totaal andere wensen of wilt u bij voorbeeld als fabrikant of winkelketen uw eigen display met logo of een andere specifieke wens? Dan nemen wij als a•s displays dat graag in een gesprek met u door.

met meer dan 35 jaar ervaring en een grote productiecapaciteit zijn wij in staat de juiste presentatie voor u te ontwerpen en te produceren. In welke vorm of van welke grootte en in welke serieaantallen dan ook. In de historie van ons bedrijf hebben wij productieaantallen van enkele tot duizenden stuks mogen verzorgen. Van vrijstaande units tot balie-presentaties. Presentaties met combinaties van verchroomd of gecoat staal, RVS, hout, glas, beton, led-verlichting of andere materialen. Wat u ook voor ogen hebt, samen met a•s displays creëert u dé verrassende productpresentatie!

levertijden zijn altijd in overleg, maar door onze eigen werkplaats kunnen wij snel reageren op de vraag uit de markt. Vraagt u vrijblijvend bij ons een offerte aan, en ervaar dat maatwerk geen kostbare zaak hoeft te zijn!

a•s displays, sinds 1976 uw specialist in standaard en maatwerk displays!