displays die tot aankoop verleiden

hoe maakt u van kijkers kópers? Inderdaad, door op het juiste moment, op de juiste plaats, het juiste product te presenteren. Dat doet u met de oplossingen van a•s displays. Wij ontwikkelen, maken en leveren presentatie-units voor uiteenlopende toepassingen. Breng uw product overtuigend onder de aandacht, stimuleer impulsaankopen en motiveer resellers!

de ideale display
het ontwikkelen van displays is een vak apart. Een display moet namelijk aan veel eisen voldoen. Ga uzelf maar na. Misschien wilt u uw product op een specifieke plaats presenteren, bijvoorbeeld bij de entree of juist bij de kassa. U wilt een display die flexibel is en voor meerdere producten geschikt. Of een display dat u gemakkelijk naar resellers kunt versturen, het liefst compact, snel monteerbaar of zelfs uitvouwbaar. De uitstraling moet echter wel passen bij de productbeleving……. Aan al deze of andere randvoorwaarden moet uw display voldoen.

alles is mogelijk
bij a•s displays bedenken we graag de oplossing. Een rek, een bord, een zuil, een molen, een….. Een duurzame display van hout of metaal of een tijdelijke display van karton. Als het aan ons ligt, is alles mogelijk. We kunnen putten uit een grote collectie standaardoplossingen én ontwikkelen daarnaast klantspecifieke presentatie-units. Dit alles met of zonder distributie, naar u of naar de verkooplocaties.
Benieuwd naar onze ideeën? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

a•s displays, sinds 1976 uw specialist in standaard en maatwerk displays!

over ons logo
confectierek
Meiden
waar vindt u ons?